Jak usunąć swoje konto w Blog.pl?

Jeśli chcesz usunąć konto założone w serwisie Blog.pl, w pierwszej kolejności prosimy o usunięcie wszystkich założonych na nim blogów.

 

Aby usunąć blog należy wybrać zakładkę Narzędzia --> Usuń Witrynę. Po kliknięciu Usuń moją witrynę na zawsze, na Twój adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z odnośnikiem. Kliknięcie tego odnośnika spowoduje usunięcie Twojej witryny.

 

Pamiętaj! Skasowanie bloga jest nieodwracalne. Raz usuniętego bloga nie można odzyskać

 

Po usunięciu wszystkich  istniejących na danym koncie blogów prosimy wybrać link "Usuń konto".

 

Po zaznaczeniu oświadczenia i wpisaniu hasła należy potwierdzić usunięcie konta klikając przycisk"Usuń konto".